A termékek vegán, kizárólag növényi alapanyagokból tevődnek össze, állatkísérletektől mentesek. A termékek arcápolás, testápolás, hajápolás, fürdőkozmetikum kategóriában állnak rendelkezésedre.
A natúrkozmetikumok nem tartalmaznak vegyszereket, kémiai anyagokat, parabéneket, kőolajszármazékokat, szilikont, SLS-t, szintetikus anyagokat, mesterséges állagjavítókat vagy stabilizálószereket. Kizárólag növényi eredetű alapanyagokat tartalmazhatnak és szigorú szabályozást követve lehet előállítani és engedélyeztetni! A kozmetikai termékek gyártása és forgalomba hozatala hazánkban szigorú feltételekhez kötött amelyenek a Természet Kincse termékek maradéktalanul megfelelnek!
A termékek az engedélyezett összetétel, kiszerelés, csomagolás, címkézés, a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szabályai szerint előállítva, kész termék formában, webshopon és személyes átvétellel kaphatóak.
Igen, a bankkártyás fizetés a SIMPLEPAY rendszerén keresztül valósul meg, részletesen a webshopon elérhető tájékoztatóban.
A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

Rendelésedet az alábbi linken tudod nyomon követni: 
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes.html?match=

GLS futárszolgálat elérhetőségei
Munkanapokon 7.00 – 20.00 érhető el.

Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660 *

*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

Igen, a termékeket kézzel a megfelelő kozmetikum készítési technikával állítom elő manufakúrámban, töltöm a megfelelő tárolóba, címkézem.
Ehhez nem használok gépesített vagy gyártósori berendezéseket.
A termékek használatára vonatkozó utasítás a hátsó címkén olvasható.
Javasolt a használati útmutató betartása a a legjobb hatás elérése érdekében!

Érdeklődnél kozmetikai termékeink iránt? Tekintsd meg!

Válassz természetes, kézzel készített kozmetikumokat, hogy bõröd szép és egészséges legyen! Küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a természetes bőrápolás csodálatos hatását és érzését. Te se mardj ki ebből!