Küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a természetes bőrápolás csodálatos hatását és érzését. Te se maradj ki ebből!

Bemutatkozás

Natúrkozmetikum készítő vagyok, szeretném, hogy több forrásból is elérhetőek legyenek a termékeim ezért is tartom fontosnak, hogy interneten is legyen lehetőség megvásárolni.

Tóth Katalin vagyok, kozmetikum készítő̋ mester a Természet Kincse termékek fejlesztője- alapító tulajdonosa.

Évekig kerestem a megoldást saját bőrproblémáimra, használtam kémiai és természetes hatóanyagú krémeket, testápolókat, de sajnos egyik volt igazi megoldás a problémáimra. A termékek használatából adódó kudarcaim vezetettek arra az útra, hogy a természetben keressem a megoldást. Előtérbe helyeztem a bőröm igényeit és egyre inkább késztetést éreztem a sok kutatómunka, számos könyv, szakirodalom olvasása után, hogy magam is krémek alkotásába fogjak, ezzel is segítve sorstársaimat, akik hasonló problémákkal küzdenek.

2020. szeptemberében döntöttem úgy, hogy a Házikence Tanodában megvalósítom álmom!

Tudatosan keresem olyan helyet, ahol mind szakmai- mind gyakorlati tudást kapok, nem utolsósorban egy szakmai segítő közösség részévé is válhattam. Dr. Torma Viktória vegyész, fitoterapauta mellett tanulhattam, aki egyben a Házikence Tanoda magasan képzett szakmai vezetője. A képzés magasan felülmúlta elvárásaimat, magabiztos tudással és tettvággyal tértem haza. Olyan maximális segítséget kaptam a cégalapításhoz, ami máshol biztosan nem szereztem volna meg.

Bizonyára köztudott, hogy a kozmetikai termékek gyártása és forgalomba hozatala hazánkban szigorú feltételekhez kötött, amelynek a termékek maradéktalanul megfelelnek.

Így indultam el utamon, amit küldetésemnek tekintek.  Gondos kutatómunka előzi meg mind mai napig, hogy kiválasszam azokat az alapanyagokat amelyekből komplex és hatásos termékek születhessenek.

Kiemelten fontosnak tartom nőként, hogy egy átfogó bőr és testápolási csomagot nyújthassak vegyszermentesen. Így születettek meg a természetes alapanyagú arc- test és hajápolási termékek.

Célom, hogy mindenkihez eljusson a filozófiám, miszerint a természetes bőrápolás mindennél fontosabb, hiszen bőrünk az első számú védőzónán. Bőrünket csak olyan termékekkel kozmetikumokkal érdemes ápolni amely vegyszer – káros – kémiai anyagoktól mentes.

A legjobb út, hogy csak növényi eredetű alap és hatóanyagokat használok.

Tartsd velem ezen az úton, hidd el a bőröd is meghálálja!

Válassz természetes, kézzel készített kozmetikumokat, hogy bőröd szép és egészséges legyen!

A natúrkozmetikumok növényi olajból, növényi eredetű hatóanyagokból állnak, mesterséges adalékanyagoktól mentesek. Ezen termékek használatával, megóvhatod bőröd egészséges működését! Küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a természetes bőrápolás csodálatos hatását és érzését. Te se mardj ki ebből!

Természetesség

Sok időbe telt mire kiválasztottam, mely alapanyagokat használjam a sok közül, amiből komplex és igazán hatásos termékek születhessenek.

Sokat kísérleteztem a növényi olajok, vajak, virágvizek, hatóanyagok mennyiségi és minőségi összetételével, hogy igazán jó és hatásos terméket hozzak létre.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy bőrünket belülről és kivűlről is támogassuk, ennek érdekében fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt és természetes növényi eredetű kozmetikumokkal ápoljuk.

nega-nohtov-1040x647

Érdeklődnél kozmetikai termékeink iránt? Tekintsd meg!

Válassz természetes, kézzel készített kozmetikumokat, hogy bõröd szép és egészséges legyen! Küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a természetes bőrápolás csodálatos hatását és érzését. Te se mardj ki ebből!